Za sva pitanja, pošalji nam mejl na info@usouns.org.
Close

Unija studentskih organizacija je savez studentskih udruženja koji studentima i studentskim liderima otvara internacionalnu dimenziju i osnažuje timski rad.

NN Tim se bavi reformom visokog obrazovanja, unapređenjem kvaliteta obrazovanja, promocijom znanja kao osnovne vrednosti savremenog društva i razvojem partnerskog odnosa između studenata i profesora. Aktivnostima tima nastave i nauke studentska unija je postala jedan od najaktivnijih promotera reforme univerziteta.

Resor za kulturu i sport svojim aktivnostima se zalaže da Univerzitet postane centar kulturnih i sportskih dešavanja u gradu, koji će okupljati prvenstveno studente i omladinu. Bavimo se projekcijama filmova, promocijom časopisa, knjiga i organizovanjem izložbi studentskih radova, omladinskih koncerata, sportskih manifestacija i promotivnih party-ja.

 Ekologija i zaštita životne sredine je tim koji se bavi promocijom zaštite životne sredine i sprovođenjem programa održivog razvoja, odrzivih izvora energije, organizovanjem studijskih poseta, edukativnih radionica i seminara, kao i realizacijom stručnih projekata.

Projekti