Za sva pitanja, pošalji nam mejl na info@usouns.org.
Close

Trenutna lokacija: Početna - Saopštenja - Internacionalni dan mladih

Blog

Internacionalni dan mladih

Studentska unija je obeležila još jedan dan mladih sa jednom od aktivnosti promocije zdravih stilova života i vrednosti za koje se, kao pokret svesnih i angažovanih mladih, zalažemo.

Kroz akciju ”Taguj se”, a motivisani kampanjom NO HATE SPEECH MOVEMENT, čije vrednosti delimo, puštali smo posetioce manifestacije da ”glasaju” za pruke/vrednosti koje su im bliske.

Nekima je, naravno, bilo teško da se opredele za jednu ali to smo namerno postavili kao uslov wink emoticon

Kako izgleda naša lista ”NE MRŽNJI”
============================

Za razliku od Sajma omladinskog turizma (Youth Fair), Ovaj put je pobedio zvanični slogan kampanje kandidature Novog Sada za evropsku prestonicu mladih ”Live Life!”.

Čovečnost, je aktivan odnos prema ljudskim vrednostima, a posebno prema drugim ljudima. Čovečnost je poznatija kao Humanost i posebno znači brigu prema ljudima koji nisu u mogučnosti da zadovolje svoje osnovne ljudske potrebe. Veliko nam je zadovoljstvo što naše društvo ceni i poseduje ovu karakteristiku te mesto vice pobednika zauzima upravo ”HUMANOST”, a treće mesto dele ”ŽIVOT JE LEP” i ”TI MENJAŠ SVET”!

Štand Studentske unije, posetili su i Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, pomoćnica ministra za omladinu Snežana Klašnja i gradonačelnik Grada Novog Sada, Miloš Vučević koji su iskazali poštovanje i podršku za aktivnosti koje Studentska unija sprovodi i čak pismeno podržali Inicijativu za pokretanje Omladinskog Форум Власина, čiji je Studentska unija suorganizator, a koji će se održati 24-31 avgusta 2015.

Leave a Reply