Za sva pitanja, pošalji nam mejl na info@usouns.org.
Close

Trenutna lokacija: Početna - Saopštenja - Sajam omladinskog turizma

Blog

Sajam omladinskog turizma

Studentska unija je svojim učešćem dala doprinos realizaciji još jednog regionalnog sajma omladinskog turizma “Youth Fair“ Akcija “Taguj se“ je sprovedena kao svojevrsan vid anketiranja, prijemčiv omladinskoj populaciji.

Odlično smo se družili!

Svojim izborom, učesnici akcije glasauj za najdominantniju misao. Zaista smo verovali da uvek pobeđuje ljubav ali ovaj put deljenje (SHARE) zauzima prvo mesto. Traženje posla je druga najdominantnija misao, dok je hash tag LJUBAV na trećem mestu.

Sve u svemu, došli smo do jednog lepog zaključka, a to je da su prave vrednosti u samom vrhu vrednosnog sistema među omladinom koja je posetila Youth Fair!

Takođe jedan od jakih utisaka sa događa je da značajno veliki broj studenata misli da praktično iskustvo koje dobijamo na fakultetima nije adekvatno.

Regionalni sajam omladinskog turizma

Regionalni sajam omladinskog turizma, YOUTH FAIR okuplja najatraktivnije omladinske destinacije Balkana (kao i festivale, klubove, centre za ekstremne sportove i mnoge druge neotkrivene atrakcije regiona), turističke organizacije i turističke agencije koje se bave promocijom omladinskog turizma kao i nevladine organizacije koje se bave regionalnim povezivanjem mladih na području Zapadnog Balkana. Cilj sajma je da se kroz zajedničku regionalnu inicijativu Balkan pozicionira kao jedna od najatraktivnijih destinacija za mlade na svetu. Omladinski turizam, koji na globalnom nivou prihoduje više od 100 milijardi evra godišnje, predstavlja veliki potencijal za sve države regiona Zapadnog Balkana, a ovakvom međusobnom promocijom i udruživanjem može se postići maksimalan učinak za svaku državu ponaosob.

Leave a Reply